Kuljetuskontti

Kontti koukkuvedollaMyymme ja vuokraamme kuljetuskontteja moniin tarkoituksiin. Kontti soveltuu erinomaisesti maantie-, rautatie- ja merikuljetuksiin, erityisesti silloin kun kuljetettava tavaraerä on siirrettävä pitkiä etäisyyksiä, tai jos tavaraerä on hankala käsitellä normaalina kappaletavarana.Kontti sivuovillaKuljetuskontti ratkaisee monia kappaletavaran kuljetuksissa esiintyviä tavallisia ongelmia. Ei tarvita välipurkuja ja lastauksia, eikä välttämättä tarvita varastotilaa ollenkaan: kontin voi jättää toimituspisteeseen sellaisenaan ja tavaraerää voi varastoida kontissa tarvittavan ajan.Tummansiniset kontitTeräksestä valmistettu kuljetuskontti on turvallinen kuljetussäiliö, jossa tavaraerä säilyy turvassa vahingoilta. Kuljetuskonttiin on hankala murtautua, ja painavaa teräskonttia on erittäin vaikea varastaa. Kuljetuskontit voi myös varustaa murtautumista hankaloittavilla erikoisvarusteilla.Standardimittaisten kuljetuskonttien lisäksi toimitamme eri kokoisia räätälöityjä kontteja tarpeidenne mukaan. Tyypillinen esimerkki räätälöidystä kuljetuskontista on esittelykontti tai messukontti. Voidaan rakentaa erikoismittainen kontti, ja lisätä esim. hyllyt ja sähköt konttiin, minkä jälkeen konttia voidaan käyttää tarpeen mukaan esittelytilaisuuksissa eri paikkakunnilla. Kun tilaisuus on päättynyt, kontti pakataan kuljetuskuntoon ja kuljetetaan seuraavaan määränpäähän uutta esittelytilaisuutta varten. Kontti toimii sekä varastokonttina että kuljetuskonttina, mutta lisäksi sitä voidaan käyttää esittely- ja näyttelytilana.

Lue lisää varastokonteista...

Konttikasa Vuotoallas kontti

 

Kuljetuskontit

Toimitamme kaiken kokoisia kuljetuskontteja, jotka soveltuvat myös merikuljetuksiin. Normaalien 8-, 10-, 20- ja 40-jalkaisten konttien lisäksi valikoimastamme löytyvät myös räjähdysainekontit, ongelmajätekontit, kylmä- ja pakastuskontit, sekä säiliökontit.

Varustamme kontit teidän tarpeenne mukaan ja toimitamme kontit sovittuun paikkaan sovittuna aikana.

Ottakaa yhteyttä Konttikeskukseen kun tarvitsette konttiasiantuntijan apua. Kaikki kontit meiltä nopeasti ja joustavasti.

Lisätiedot ja tilaukset:

helsinki.konttikeskus@co.inet.fi

Puh: 0400 205363

 

Kontti jaloilla

Räjähdysainekontti

 

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja