Konttimyynti

Palvelumme teille

Palvelemme teitä kaikissa kontin hankintaan liittyvissä asioissa:

  • Myynti
  • Vuokraus
  • Kuljetus
  • Varustelu
  • Rahoitus

 

Konttiasioissa ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Laadimme teidän ratkaisunne mukaisen tarjouksen käyttöönne.

Lisätiedot ja tilaukset:

helsinki.konttikeskus@co.inet.fi

Puh: 0400 205363

 

Kontteja moneen käyttöön

Tarvitsetteko lisätilaa esim. renkaiden, huonekalujen, pientyökalujen, varaosien, maalien, ym. vastaavien tuotteiden varastoimiseen työkohteissa tai toimitilojen yhteydessä?

Myymme ja vuokraamme monikäyttöisiä teräskontteja varusteltuna erilaisiin käyttötarkoituksiin: esim. varastoksi, työtilaksi, kuljetuksiin, pakasteiden säilytykseen, ongelmajätevarastointiin, toimistoksi.

Toimitamme projektivientiin myös kertakäyttökontteja, jotka soveltuvat erittäin hyvin tämän tyyppiseen kuljetukseen. Varsinainen sisältö säilyy ehjänä perille ja konttia voidaan määränpäässä käyttää vaikka tilapäisenä varastotilana.

Toimitamme myös erikoiskontteja ja varustamme ne tarpeidenne mukaan. Kylmäkontit, pakastekontit, säiliökontit, toimistokontit, ongelmajätekontit jne. kuuluvat kaikki valikoimaamme.

Kontit työmaalla

Kunnostamisen ja rakentamisen eri vaiheissa teräskontti on monikäyttöinen vaihtoehto rakennustavaroiden, työkalujen, pienkoneiden ja -laitteiden varastointiin.

Huonekaluja, renkaita yms. irtaimistoa on myös turvallista varastoida konttiin.

Käytetystä tai uudesta kontista voidaan rakentaa tilauksen mukainen erikoiskontti esim. pienverstaaksi, ongelmajätteiden kuljetukseen tai varastointiin, sammutuskaluston kuljetukseen tai varastointiin. Mikäli käyttöönne sopiva mitoitus puuttuu, suunnittelemme ja valmistamme sen teille.

Eri tarpeet vaativat erilaisen varustelun konttiin. Varustamme kontit täysin teidän tarpeidenne mukaan: hyllyt, sähköt, ikkunat, ovet, tuuletus, lukkokotelo, vaihtolavakiskot, koukkuveto, teräslattiat yms.

KLIKKAA TÄSTÄ JA KATSO MITÄ ON MYYNNISSÄ TÄNÄÄN!

Toimitamme kontteja joka lähtöön

KULJETUSKONTTI 8-jalkaa 10-jalkaa 20-jalkaa 40-jalkaa
VARASTOKONTTI X X X X
ONGELMAJÄTEKONTTI X X X X
DC-KONTTI - - X X
OT-KONTTI - - X X
ERISTETTY KONTTI X X X X
PAKASTEKONTTI - - X X
RÄJÄHDYSAINEKONTTI X X X X
ERIKOISKONTTI X X X X
     
Sähköistetty työkalukontti Kontti palotalo Sivusta avattava kontti
Varustekontti Maalatut kontit Pieniä kontteja sisäkkäin
Kontti hyllyillä    

 

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja