Erikoiskontit

Konttikeskus toimittaa erikoiskontit kaikenlaiseen konttitarpeeseen. Kontti voidaan varustaa ja räätäloidä teidän tarpeidenne mukaan esim. työtilaksi, toimistoksi tai vaikkapa kioskiksi.

Myös palolaitokset ovat ottaneet kontteja käyttöönsä. Palojen torjunnassa käytetään kontteja palontorjunnan johtamiseen sekä kaluston säilytykseen ja kuljetukseen.

Erikoiskontit Konttikeskuksesta

Kaikki erikoiskontit, mukaan lukien säiliökontit, kuuluvat valikoimaamme. Toimitamme kontit sopimuksen mukaan sovittuun paikkaan.

Varusteltu kontti Palolaitoksen kontti

Lisätiedot ja tilaukset:

helsinki.konttikeskus@co.inet.fi

Puh: 0400 205363

 

Erikoiskontti moneen käyttöön

Kontti on monipuolinen kuljetus- ja varastointiyksikkö, jota voi käyttää moneen eri tarkoitukseen.

  • Eristetyt kontit
  • Pakaste- ja kylmäkontit
  • Lämpökontit
  • Ongelmajätekontit
  • Räjähdysainekontit

Armeijan kontti

Puolustuvoimien räjähdysaineiden varastointi ja kuljetus onnistuu helposti tarkoitukseen räätälöidyllä kontilla. Myös rakennusalan yritykset käyttävät erikoiskontteja räjähdysaineiden turvalliseen kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Konttikeskus toimittaa tarvitsemanne erikoiskontit joka tarpeeseen kilpailukykyisin ehdoin.

Räätälöityjä erikoiskontteja

Kontti voidaan räätälöidä melkein mitä tahansa käyttöä varten, vain mielikuvitus on rajana.

Esimerkiksi rakennustyömailla käytetään toimistokontteja, joihin on helppo asentaa sähköt ja varustaa kontit ovilla ja ikkunoilla.

Lämpökontti

Lämpökontti soveltuu erinomaisesti kuplahallin ylläpitoon tarvittavan laitteiston sijoituspaikaksi. Liikuteltava korjaamokontti on kätevä ratkaisu pienkorjaamojen tarpeeseen.

Palontorjuntakontti

Erikoiskontteja

Konttikeskus varustaa ja toimittaa kaiken kokoiset erikoiskontit tilauksestanne. Mikään konttityyppi ei ole meille vieras, toimitamme eri kokoisia kontteja asiakkaillemme usein.

Tilapäistä majoitusta varten voidaan rakentaa sopivan kokoinen asuntokontti. Sähköt, ikkunat, ovet ja muu varustus asennetaan sopimuksen mukaan.

Tankkikontti on kätevä vaihtoehto kun tarvitaan liikuteltavaa tai väliaikaista tankkauspistettä. Tankkikonttia voidaan käyttää useimpien tankattavien aineiden säilytykseen ja kuljetukseen.

Ottakaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse kun tarvitsette konttien asiantuntijan apua, ratkaisemme ongelmanne nopeasti ja joustavasti.

Asumiskontti Sähköistetty kontti Ikkunoilla varusteltu kontti Eristetty kontti vesiliitännällä Kontti ikkunalla

 

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja